2016. február 9., kedd

Kritika #1 - Nevermind Blog Design

Sziasztok!

Íme az első kritika, ami elkészült.
A blogot, amiről írtam itt találjátok: Nevermind Blog Design Ha a kritika alapján megtetszettek kukkantsatok be Hozzájuk is!
Rendeljetek bátran Tőlünk továbbra is, de előtte olvassátok el a Limitet és a Rendelés menetét!!

xx,
Lia

Nevermind Blog Design Kritika

A blogon harmonizálnak a színek. Igényesen meg van csinálva az egész, látszik, hogy értitek a dolgotokat! Még bőven az ízlésesen berendezetten belül mozogtok! Nem tökéletes, de jó irányba haladtok afelé!! Ebben remélem, segítségetekre lesznek az alábbi észrevételeim!

Az első dolog, ami feltűnt, hogy bár van egy nagyon igényes, aprólékos fejlécetek, a blog jobb oldala elég üres. Valami apróságot tehetnétek arra is. Kicsit olyan hatása van számomra, mintha csak félig töltött volna be az oldal…

Olvasható betűtípust használtok, ami nagy előny, mivel kín mikor olyan blogot kell olvasnia az embernek, amit nagyítóval és írásszakértők társaságában kell elemezni, ahhoz, hogy érteni lehessen. Egy apró megjegyzés. Használjatok bátran többfélét, hogy elkülönítsétek a dolgokat. Nem kell 1000 féle, 2-3 bőven megteszi. Oh, és ha már a betűknél vagyunk, ezt láttam, hogy mások is megjegyezték, de kicsit nagyon zavaró az, hogy az oldal tetején lelóg néhány szó a sablonról… És a dátum teljesen eltűnik az adott oldalak tetején. Ezekkel viszont tényleg foglalkozni kéne! Akár egy másik sablon választásával…

Tetszik, hogy mindent jól láthatóan meglehet találni, nem kell órákig keresni. Elkülönítitek egymás dolgait. A modulok jól láthatóak. Minden érthetően van leírva.

Ahogy olvasgattam a kommenteket láttam, hogy nem bunkóztok az „ügyfelekkel”. Kedvesek, türelmesek vagytok. Ezért jár a piros pont! Viszont, amire még lehet nem ártana picit figyelni az az, hogy időben válaszolni egy-egy rendelésre, még akkor is, ha nem tudjátok vállalni. Ilyennel találkoztam az oldalatokon. Tudom, hogy Ti is emberek vagytok, és nem mindig vagytok gép/net közelben, de erre jó megoldás lehet, ha a levelezőrendszeretekben beállítotok egy automatikus választ. Így a rendelő tudni fogja, hogy megkaptátok a mailt, csak most épp nem tudtok válaszolni, de majd, ha lesz, időtök foglalkoztok vele. Ami még tetszett, hogy próbáljátok tanítani az odatévedőket a design és fejléc gyártás mesterségére. Ilyet nem sok helyen láttam…

A munkáitok szépek, igényesek, és bár nem tudom mik a „vevőitek” alapkoncepcióik, mivel nem látok ócsárló visszajelzéseket, gondolom, megfelelnek az elvárásoknak. Nagyon hasonló a stílusotok, ugyanakkor mégis egyediek, különlegesek. Jó kis csapat vagytok!

Remélem tudtam segíteni és lesz, amit átgondoltok a javaslataim közül! Nem leírni akartalak Titeket, mivel egy összeszedett, jó csapatnak taralak titeket! További jó munkát és sok örömöt kívánok a blogoláshoz!

Üdvözlettel:
Lia
Memories Design Blog 



3 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen az igényes kritikát, amin tudunk, megpróbálunk változtatni.
    Köszönöm szépen 💜 Carmen Collins

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen az igényes kritikát, amin tudunk, megpróbálunk változtatni.
    Köszönöm szépen 💜 Carmen Collins

    VálaszTörlés